AcasăSPORTViitorul antrenor al Stelei si-a stabilit, deja, tintele pentru transferurile din vara:...

Viitorul antrenor al Stelei si-a stabilit, deja, tintele pentru transferurile din vara: Lista lui Reghe

In varsta de 36 de ani, antrenorul Laurentiu Reghecampf a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare

Doi jucatori de la Petrolul (Hamza si Boudjemaa), plus portarul Felgueiras (FC Brasov) si fundasul Szukala („U” Cluj) sunt jucatorii doriti de Laurentiu Reghecampf. Lor li se va alatura brazilianul Rocha, vedeta Concordiei Chiajna.

In varsta de 36 de ani, antrenorul Laurentiu Reghecampf a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare

Mihai Stoichita nu si-a facut planuri legate de Steaua, avand confirmarea ca va fi schimbat la finalul sezonului, chiar si in situatia – putin probabila – in care gruparea din Ghencea va castiga titlul. Managerul Mihai Stoica are o intelegere verbala cu Laurentiu Reghecampf, antrenorul returului in Liga 1, tehnician apreciat inclusiv de patronul Gigi Becali.

Arena din Ghencea a fost "casa" lui Reghecampf intre 1996 si 2000

Surse din anturajul „principalului” de la Concordia Chiajna sustin ca sotul Anei Maria Prodan are pregatita, deja, o lista cu cinci nume de jucatori pentru campania de transferuri. In fruntea se afla „gemenii” golurilor de la Petrolul Ploiesti, Younes Hamza (12 goluri in 13 partide) si Damien Boudjemaa (3 goluri). Ceilalti vizati sunt portughezul Mario Felgueiras (portarul titular al Brasovului), germanul Lukas Szukala (capitanul Universitatii Cluj) si brazilianul Adi Rocha (7 goluri pentru Concordia Chiajna in retur). Pentru toti cinci au fost facute oferte, negocierile finale urmand a se purta dupa terminarea sezonului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger