AcasăSPORTViitorul antrenor al Barcelonei, ales cu cuțitele pe masă

Viitorul antrenor al Barcelonei, ales cu cuțitele pe masă

Sunt scântei mari la Barcelona. Xavi pleacă pentru a-i fi mai bine echipei, dar conducătorii clubului au început căutările unui nou antrenor cu un conflict. Subiectul a stârnit un adevărat război în birourile șefilor.

Președintele clubului, Joan Laporta, visează la o mutare uriașă. Îl dorește la echipă pe Jurgen Klopp și pleacă să vorbească, la Liverpool, cu neamțul, în zilele următoare. Conform as.com, Laporta va iniția discuțiile cu Klopp deși știe că șansele de reușită sunt aproape 0. Chiar antrenorul lui Liverpool a declarat clar că nu va mai sta pe bancă cel puțin un an: „Acum spun că nu voi mai antrena niciodată, dar nu știu ce aduce viitorul, fiindcă nu am mai fost în această situație. Ce știu 100% sigur este că nu voi mai antrena niciun club din Anglia vreodată, în afară de Liverpool. Cel puțin un an nu voi mai antrena nimic”.

Varianta de rezervă este Hansi Flick, dar asta doar în cazul în care nu se reușește vreo minune în negocierile cu Klopp.

Pe cine mizează Deco

În timp ce Laporta este setat pe școala germană, Deco, actualul director sportiv al Barcelonei, vrea să aducă „de acasă” un portughez.

Este vorba despre Sergio Conceicao, actualul tehnician al celor de la Porto. Are rezultate bune și, în plus, stilul său latin se potrivește perfect în campionatul Spaniei. A ajuns la FC Porto în 2017 și de atunci a luat 3 titluri, 3 Cupe și 3 Supercupe ale Portugaliei. Echipa sa e pe locul 3 în campionat, după 20 de meciuri, având 45 de puncte, cu 6 mai puține Benfica.

Rămâne de văzut cine are cuvântul mai greu la Barça. Un nou eșec al băncii tehnice va „mătura”, însă, toată conducerea de pe Camp Nou, fiind greu de crezut că nu vom vedea batiste albe fluturate pe stadion.

author avatar
Mihail Ioan
2.455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger