AcasăSPORTVieri e praf la dans

Vieri e praf la dans

Fostul fotbalist, moment din timpul show-ului

Christian Vieri, fostul golgeter al lui Inter Milano, si-a dat cu stangul in dreptul la “Ballando con le stelle”, varianta italiana a productiei romanesti “Dansez pentru tine”.

Fostul fotbalist, moment din timpul show-ului

In cadrul show-ului realizat de Rai Uno, vedetele fac echipa cu dansatori profesionisti, astfel ca Bobo Vieri a fost cuplat cu Natalia Titova, o balerina de origine rusa. Aplaudat fortat de spectatori, fostul fotbalist, acum in varsta de 38 de ani, a fost luat in bascalie pe forum-urile de specialitate, Vieri fiind atacat mai ales din cauza formei fizice precare pe care a aratat-o. Cele mai multe comentarii au marsat pe ideea ca “pentru un tanar de 38 de ani, care a facut sport de performanta mai bine de 20 de ani, te-ai fi asteptat ca Vieri sa aiba mai multa viata in el si sa fie mai flexibil”.

La editia din acest an a “Ballando con le stelle” mai participa si Marco Delvecchio, fostul atacant al lui AS Roma, sau Gianni Rivera, legendarul mijlocas ofensiv al lui AC Milan din perioada 1960-1979, ultimul facand si el pereche cu o balerina din Rusia, Iulia Musikina.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger