AcasăSPORTVIDEO. Vezi cum s-au marcat cele 10 goluri din partida Arsenal -...

VIDEO. Vezi cum s-au marcat cele 10 goluri din partida Arsenal – Newcastle!

Arsenal Londra si Newcastle United au oferit cel mai spectaculos duel al etapei 20 din Premier League, un meci disputat pe „Emirates” si incheiat cu victoria „tunarilor” cu neverosimilul scor de 7-3.

Sambata seara, Arsenal si Newcastle United au oferit un recital de goluri pe „Emirates Stadium” din Londra, asta desi la pauza scorul de pe tabela de marcaj indica doar 1-1. S-au marcat 10 goluri, cel mai prolific duel al rundei, dupa Norwich City – Manchester City 3-4 si Stoke City – Southampton 3-3.

Echipa antrenata de Arsene Wenger a deschis scorul in minutul 20, prin Theo Walcott, dar Newcastle a revenit prin Demba Ba, atacantul „cotofenelor” punctand in minutul 44, direct din lovitura libera. La reluare, scenariul a curs identic, cu Arsenal preluand mereu avantajul si cu trupa vizitatoare egaland de fiecare data. Au inscris Oxlade-Chamberlain 51, Podolski 64, respectiv Marveaux 59 si Ba 69. In ultimele 20 de minute, pe teren a existat o singura formatie, Arsenal punctand de patru ori, prin Walcott (73, 90) si Giroud (86, 89).

[youtube]01eifzeMxhU[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger