AcasăSPORT(VIDEO) SCANDAL LA CLUJ. Meciul U Cluj - CFR Cluj, intrerupt in...

(VIDEO) SCANDAL LA CLUJ. Meciul U Cluj – CFR Cluj, intrerupt in minutul 32!

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj a fost intrerupt in minutul 32, cand antrenorul Ioan Andone a cerut jucatorilor sai sa paraseasca terenul, dupa un conflict general, conform imaginilor difuzate de Digisport.

In momentul intreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Intregul scandal a inceput imediat dupa ce Cadu a executat un penalti, iar dupa ce a deschis scorul a inceput sa se bucure in spatele portii lui Bornescu, chiar in fata suporterilor de la U Cluj, spre disperarea acestora, meciul disputandu-se la ei „acasa”. Revoltat de gestul extrem de provocator al lui Cadu, Bornescu a alergat dupa acesta si l-a izbit violent, trantindu-l la pamant.

De aici pana la o busculada generala a mai fost doar un pas, cu toate ca arbitrul Alexandru Tudor le-a aratat cate un cartonas rosu celor doi, violentele nu s-au oprit, in timp ce ultrasii lui U Cluj fortau intrarea pe teren. Centralul a intrerupt meciul si le-a cerut jucatorilor sa mearga la vestiare. Pe culoarul de sub tribuna se vede in imaginile de pe DigiSport 1 cum Cadu este lovit in cap de catre o persoana, despre care Ziua de Cluj pretinde ca ar fi Liviu Ciuca, maseurul Universitatii. [youtube]HGXT1Z51qQo[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
1.831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger