AcasăSPORTVIDEO: Chelsea spulbera Aston Villa in Anglia. Scor halucinant: 8-0!

VIDEO: Chelsea spulbera Aston Villa in Anglia. Scor halucinant: 8-0!

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din weekend s-a desfasurat astazi in Premier League, Chelsea Londra reusind sa se impuna cu un scor-fluviu impotriva lui Aston Villa: 8-0.

Renascutul Fernando Torres a deschis scorul inca din minutul 3, dintr-o pasa venita de la compatriotul sau Cesar Azpilicueta, iar Chelsea a mai marcat de doua ori pana la pauza, prin fundasii David Luiz si Ivanovic.

Recitalul londonezilor a continuat dupa pauza, cand elevii lui Rafa Benitez au mai punctat de cinci ori, Ramires, de doua ori, Lampard, Oscar si Hazard trecandu-si si ei numele pe lista marcatorilor.

Desi a inceput mai greu, colaborarea dintre jucatorii lui Chelsea si antrenorul-interimar Rafa Benitez a inceput sa dea roade, trupa de pe „Stamford Bridge” reusind sa inscrie 13 goluri in ultimele doua meciuri oficiale: 5-1 cu Leeds United in Cupa Ligii Angliei si 8-0 cu Aston Villa in campionat.

Gratie succesului de astazi, Chelsea urca 3 in Premier League, cu 32 de puncte acumulate din 17 meciuri, insa londonezii sunt la 11 lungimi in urma liderului Manchester United.

[youtube]OqjCkFLwO-g[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger