AcasăSPORTVIDEO! Arbitru batut de fani, jucatori si antrenori pe teren!

VIDEO! Arbitru batut de fani, jucatori si antrenori pe teren!

Exista scene mai socante decat cele de la Petrolul cu Steaua. in Iran, un arbitru a fost batut cu bestialitate de fanii patrunsi pe teren, de jucatori si chiar si de antrenorii unei echipe.

Totul a pornit de la o eliminare dictata de arbitrul partidei Chooka Talesh – Shahrdari Dezfool. Jucatorul dat afara i-a rupt cartonasul arbitrului, i l-a aruncat in fata iar antrenorul sau a sarit si l-a luat la pumni. Au sarit pe teren si fanii, care i-au ajutat pe cei doi sa ii aplice corecta centralului.

In Romania, un arbitru constantean, in varsta de 22 de ani, a fost batut crunt la un meci din Liga a 4-a, dintre Aurora 23 August si CSO Ovidiu, partida disputata la Mangalia. In minutul 85 al meciului, la scorul de 4-3, acesta a acordat un penalti, moment in care jucatorii echipei gazda au cedat nervos si s-au napustit cu pumnii si picioarelele asupra arbitrului.

O situatie similara s-a intalnit la meciul din Liga I dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti cand un fan al echipei prahovene a patruns pe teren si l-a lovit crunt pe jucatorul stelist George Galamaz.

[youtube]kz0mZTayRu8[/youtube]

author avatar
Razvan Telegescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger