AcasăSPORTVictorii romanesti in meciurile amicale din Austria - VIDEO

Victorii romanesti in meciurile amicale din Austria – VIDEO

Rapid, Dinamo si CFR Cluj, trei dintre echipele romanesti aflate in cantonament in Austria, au castigat meciurile amicale disputate astazi.

Rapid – Maccabi Haifa 1-0 (Herea 15)

Giulestenii au controlat jocul in prima repriza a meciului disputat impotriva campioanei din Israel. Singurul gol al meciului a fost reusit de Herea, care a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri. Deac a prefatat golul lui Herea ratand o ocazie uriasa. Jocul s-a echilibrat in partea a doua, mai ales dupa ce Razvan Lucescu a efectuat mai multe schimbari.

Rapid a inceput cu Dani Coman – Cretu, Marcos Antonio, Burca, Bozovic – Herea, Nicolae Grigore, Iulian Apostol – Roman, Cassio, Deac. Pe parcurs au mai intrat Straton, Ezequias, Grigorie, Daescu, Alexa, Surdu, Dobroiu si Alexandru Ionita.

[youtube]opEFtY9evrw[/youtube]

Dinamo – FK Trepca 4-0 (Dragos Grigore 12, 36, Danciulescu 31, Bakaj 50)

Dinamo a dominat clar disputa cu formatia din Kosovo. Fundasul central Grigore a reusit o dubla, veteranul Danciulescu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, iar Bakaj a inchis tabela cu un sut spectaculos, in diagonala. Dinamo putea sa mai marcheze inca cel putin patru goluri, dar si kosovarii au avut o bara.

Liviu Ciobotariu i-a trimis pe teren pe Curca – Craciun, Dragos Grigore, Moti, Zie Diabate – Chiacu, Patrascu, Margaritescu, Catalin Munteanu – Liviu Ganea, Danciulescu. Pe parcurs au mai intrat Balgradean, Naumovski, Barboianu, Gaman, Raul Crisan, Pulhac, Cazacu, Kone, Bakaj, Musat, Tucudean, Alexe si Raphael Stanescu.

CFR Cluj – Apoel Nicosia 2-0 (Cristi Bud 2, Peralta 20 penalty)

Aflat in pericol de a fi pus pe lista de transferuri, Cristi Bud a decis soarta meciului aproape de unul singur, el reusind un gol si obtinand penaltiul transformat de Peralta.

[youtube]TWzBDqHAqY8[/youtube]

Jorge Costa a folosit doua formule diferite:

Nuno Claro – Lionn, Piccolo, Rada, Camora – Peralta, Kivuvu, Renan – Sougou, Cristi Bud, Ronny.

Minca – Panin, Cadu, Nuno Diogo, Edimar – Hora, Gabi Muresan, Bakari Sare, Nicoara – Negrut, Bastos.

author avatar
Cristi Ionita
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger