AcasăSPORTVICTORIE ULUITOARE! Simona Halep este in semifinale la Indian Wells

VICTORIE ULUITOARE! Simona Halep este in semifinale la Indian Wells

Simona Halep, cea mai buna tenismena romana din istorie, isi continua parcursul fabulos, constanteanca reusind sa se califice, miercuri seara, in semifinalele turneului de 6 milioane de dolari de la Indian Wells.

Desi a avut un meci greu cu Eugenie Bouchard, marti seara, iar adversara ei, Casey Dellacqua, a avut, practic, zi libera, gratie abandonului americancei Lauren Davis, Simona Halep a dominat copios disputa cu jucatoarea australianca.

Simona a avut nevoie de doar ceva mai mult de o ora pentru a se impune, cu 6-2, 6-2, si a-si asigura un rendez-vous de sapte stele in semifinale. Simona urmeaza sa joace cu Agnieszka Radwanska, locul 3 mondial, sau cu sarboaica Jelena Jankovic. Radwanska si Jankovic se infrunta joi dimineata. Daca invinge poloneza, Simona urca pe locul 5 mondial. Daca invinge sarboaica, Halep si Jankovic se vor infrunta, in semifinale, pentru calificarea in marea finala, dar si in meci direct pentru locul 5 mondial.

Calificarea in penultimul act al competitiei de la Indian Wells ii aduce Simonei Halep 390 de puncte WTA si un cec in valoare de 225.000 de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger