AcasăSPORTVictorie spectaculoasa pentru Lucian Bute: Romanul l-a invins pe Andrea Di Luisa!

Victorie spectaculoasa pentru Lucian Bute: Romanul l-a invins pe Andrea Di Luisa!

Fanii romani, dar si cei canadieni ai lui Lucian Bute au avut toate motivele sa se bucure de revenirea in ring a romanului. Meciul s-a disputat in noaptea de sambata spre duminica, in Montreal, si i-a adus lui Bute o victorie fara drept de apel.

Dupa o perioada destul de lunga de pauza, romanul in varsta de 35 de ani a revenit spectaculos, cu o victorie, obtinuta prin knock-out (KO) tehnic, in fata italianului Andrea Di Luisa, campionul european al categoriei supermijlocie.

In forma de zile mari, romanul si-a trimis adversarul la podea. S-a intamplat in repriza a patra. Italianul s-a ridicat, dupa ce a fost numarat de arbitru, insa in ciuda stradaniei sale de a continua meciul, antrenorul sau a evaluat situatia la rece si a decis sa arunce prosopul, semn ca elevul sau cedeaza lupta.

Drept urmare, meciul s-a incheiat, in dreptul lui Bute fiind consemnata o mult-asteptata victorie, dupa mai bine de un an de pauza. Reusita a fost aplaudata de spectatorii prezenti in arena aflata in orasul in care traieste, de cativa ani, campionul roman, dar si de fanii care i-au urmarit, la TV, meciul castigat in fata italianului. „M-am intors” – a scris Bute, pe contul sau oficial de Facebook, dupa victoria reusita in urma cu doar cateva ore.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger