AcasăSPORTVictorie spectaculoasa pentru Lucian Bute: Romanul l-a invins pe Andrea Di Luisa!

Victorie spectaculoasa pentru Lucian Bute: Romanul l-a invins pe Andrea Di Luisa!

Fanii romani, dar si cei canadieni ai lui Lucian Bute au avut toate motivele sa se bucure de revenirea in ring a romanului. Meciul s-a disputat in noaptea de sambata spre duminica, in Montreal, si i-a adus lui Bute o victorie fara drept de apel.

Dupa o perioada destul de lunga de pauza, romanul in varsta de 35 de ani a revenit spectaculos, cu o victorie, obtinuta prin knock-out (KO) tehnic, in fata italianului Andrea Di Luisa, campionul european al categoriei supermijlocie.

In forma de zile mari, romanul si-a trimis adversarul la podea. S-a intamplat in repriza a patra. Italianul s-a ridicat, dupa ce a fost numarat de arbitru, insa in ciuda stradaniei sale de a continua meciul, antrenorul sau a evaluat situatia la rece si a decis sa arunce prosopul, semn ca elevul sau cedeaza lupta.

Drept urmare, meciul s-a incheiat, in dreptul lui Bute fiind consemnata o mult-asteptata victorie, dupa mai bine de un an de pauza. Reusita a fost aplaudata de spectatorii prezenti in arena aflata in orasul in care traieste, de cativa ani, campionul roman, dar si de fanii care i-au urmarit, la TV, meciul castigat in fata italianului. „M-am intors” – a scris Bute, pe contul sau oficial de Facebook, dupa victoria reusita in urma cu doar cateva ore.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger