AcasăSPORTVictorie senzationala pentru Simona Halep. S-a calificat in finala de la Dubai!

Victorie senzationala pentru Simona Halep. S-a calificat in finala de la Dubai!

Simona Halep s-a calificat, vineri, in finala turneului de tenis de la Dubai, dupa ce a invins-o, cu 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul trei.

Simona a inceput prost meciul cu Wozniacki si a fost spulberata in primul set, dar si-a revenit in urmatoarele doua seturi, a servit mai bine si nu i-a lasat nicio sansa danezei.

Aflata la a doua finala din acest an, dupa cea castigata in China, la Shenzhen, Simona Halep urmeaza sa dea piept, in ultimul act al competitiei, cu Karoline Pliskova, din Cehia, a 18-a jucatoare a lumii. Aceasta a trecut, cu 6-4, 5-7, 7-5, de Garbine Muguruza (Spania), una dintre cele mai in forma jucatoare din 2015.

Calificarea in finala de la Dubai ii asigura Simonei aproape 228.000 de dolari si 585 de puncte WTA.

Victoria Simonei a fost dublata, vineri, de un succes senzational obtinut de Irina Begu. Bucuresteanca s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Rio de Janeiro, dupa ce a surclasat-o, scor 6-1, 6-2, pe Julia Glusko.

In penultimul act al competitiei de 250.000 de dolari, Irina Begu va da piept cu Anna Schmiedlova (Slovacia, cap de serie numarul sase). Aceasta a trecut, cu 6-3, 6-1, de Veronica Cepede Royg (Paraguay).

Aventura braziliana i-a priit Irinei Begu, aceasta reusind sa se califice si in finala turneului de dublu. Irina si argentinianca Maria Irigoyen au trecut, cu 6-2, 6-2, de Chieh Yu Su (Taipei) si Elita Kostova (Bulgaria). In finala, Irina Begu si Maria Irigoyen vor da piept cu Ysaline Bonaventura (Belgia) si Rebecca Peterson (Suedia).

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger