AcasăSPORTVictorie pentru Mititelu: Curtea de Apel obliga FRF sa reprimeasca Universitatea Craiova...

Victorie pentru Mititelu: Curtea de Apel obliga FRF sa reprimeasca Universitatea Craiova in Liga 2!

Adrian Mititelu cere banii pe jucatorii care au plecat de la Universitatea Craiova

Dupa un an de raboi crancen intre Adrian Mititelu s Federatia Romana de Fotbal, Curtea de Apel Bucuresti a anulat excluderea provizorie a gruparii din Banie.

Adrian Mititelu cere banii pe jucatorii care au plecat de la Universitatea Craiova

O saptamana i-a trebuit judecatoarei de la Curtea de Apel sadea verdictul in cazul dezafilierii Universitatii Craiova. Hotararea luata de Comitetul Executiv, in 20 iunie 2011, a fost anulata si s-a dispus suspendarea efectelor acesteia, pana la solutionarea irevocabila a litigiului, iar decizia este definitiva si executorie, cu recurs in termen de cinci zile.

„Este frectie la un picior de lemn. Craiova trebuie sa plateasca mai intai datoriile. Regulamentele de fotbal sunt codul penal pentru mine”, a explicat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Practic, echipa lui Mititelu poate juca in esalonul secund, dar trebuie sa indeplineasca urmaoarele conditii: sa completeze o cerere de inscriere pana pe 15 iulie, in care sa faca dovada ca are stadion, lot de jucatori si antrenor cu licenta  PRO, sa participe in campionatele de juniori A, B, C, D, E si sa prezinte contractele cu antrenorii de la juniori si cu medicul echipelor, sa prezinte contracte de asigurare ale jucatorilor si sa prezinte sursele de venit din care va fi asigurat bugetul clubului.

Mititelu vrea despagubiri

Victoria din procesul cu FRF le-a dat aripi conducatorilor olteni, care anunta  ca vor inregimentarea in competitii cat mai repede. Adrian Mititelu a inaintat o cerere de recuperare a a celor 38 de jucaori pe care ii detinea inainte de decizia CEx, iar in caz ca nu se va intampla acest lucru, clubul sa fie despagubit prin contravaloarea lotului. „Noi ne punem baza mare in dosarul penal care este in derulare. Mitica Dragomir nu mai este de luat in seama pentru ca are un grad de senilitate ridicat. Jucatorii Craiovei trebuie sa revina cat mai repede la echipa altfel daunele pe care le vom recupera vor fi mult mai mari”, a declarat Mititelu.

author avatar
Sebastian Stan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger