AcasăSPORTVictorie mare pentru Monica Niculescu

Victorie mare pentru Monica Niculescu

Monica Niculescu este performera zilei in tenisul mondial, dupa ce a macelarit-o pe jucatoarea care a ridiculizat-o de cinci ori pana acum, sarboaica Jelena Jankovic.

Monica s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Doha, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-1, pe Jankovic, locul 26 in ierarhia WTA.

Interesant este ca cele doua jucatoare s-au mai intalnit de cinci ori pana acum, iar de fiecare data s-a impus sarboaica cat se poate de clar, seturile de astazi fiind primele castigate de Monica in duelurile cu fosta eleva a lui Andrei Pavel.

Succesul Monicai vine sa incununeze o zi foarte buna pentru romancele de la Doha, Sorana Cirstea calificandu-se si ea, dupa ce a invins-o, cu 2-6, 6-3, 6-0, pe tunisianca Ons Jabeur.

Pentru jucatoarele noastre misiunea este, in continuare, una extrem de delicata. Sorana va da piept, in 16-imi, cu daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul 10, iar Monica o va infrunta pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numarul 8.

Simona Halep, a treia reprezentanta a Romaniei in turneul de la Doha, va juca in turul al doilea cu sarboaica Ana Ivanovic, cap de serie numarul 13.

Fiecare dintre jucatoarele noastre a obtinut, deja, cate 12.480 de dolari si 70 de puncte WTA.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger