AcasăSPORTVictorie INCREDIBILA pentru Dorinel Munteanu la debutul pe banca Mordoviei Saransk -...

Victorie INCREDIBILA pentru Dorinel Munteanu la debutul pe banca Mordoviei Saransk – VIDEO

Antrenorul roman Dorinel Munteanu a facut senzatie la chiar primul sau meci in campionatul Rusiei, obtinand o victorie impotriva unei favorite la titlu.
Ziua de duminica 10 martie 2013 nu va fi uitata prea curand de olandezul Guus Hiddink, antrenorul formatiei Anji Mahacikala, una dintre favoritele la titlu in Rusia, ocupanta pozitiei secunde inaintea etapei a 20-a. La debutul sau pe banca Mordoviei Saransk, romanul Dorinel Munteanu a produs surpriza sezonului, echipa sa impunandu-se cu 2-0 in fata gruparii din Daghestan, patronata de excentricul miliardar Suleyman Kerimov. Cu Bozovici si Oprita pe teren, Mordovia a deschis scorul in minutul 3 prin ex-galateanul Perendija. Scorul final a fost stabilit de Mukhametshin in minutul 75; de remarcat ca formatia din Saransk a trimis doar doua suturi pe poarta celor de la Anji, ambele goluri. Eficacitate 100%.
Dupa meci, Dorinel Munteanu si-a laudat jucatorii, declarand: „Este victoria echipei, acesta-i secretul. Cu totii au muncit, dar trebuie ca acest rezultat sa fie urmat de alte trei, patru la fel de bune”.

Vezi video cu declaratiile facute de Dorinel Munteanu dupa Mordovia – Anji 2-0
[youtube]RUT2CyESROg[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger