AcasăSPORTVICTORIE DE SENZATIE PENTRU KUBANUL LUI PETRESCU: 2-0 CU RUBIN KAZAN -...

VICTORIE DE SENZATIE PENTRU KUBANUL LUI PETRESCU: 2-0 CU RUBIN KAZAN – VIDEO

Kuban Krasnodar a incheiat duminica prima parte a sezonului in Rusia cu o victorie fantastica, scor 2-0, pe terenul fostei campioanei Rubin Kazan. Al doilea gol al Kubanului a fost marcat de Gigel Bucur.

 

Dupa trei infrangeri consecutive (0-1 pe terenul codasei Krilia Sovietov Samara, 0-1 in derby-ul local cu FC Krasnodar si 0-1 pe terenul campioanei Zenit St.Petersburg), pe ulita lui Dan Petrescu a rasarit soarele. Duminica seara, intr-un meci contand pentru etapa 16 din prima liga rusa, Kuban Krasnodar s-a impus cu 2-0 (0-0) pe terenul formatiei Rubin Kazan, fosta campioana a Rusiei in 2008 si 2009.

Golurile oaspetilor au fost marcate de brazilianul Zelao (minutul 53) si de ex-timisoreanul Gigel Bucur (minutul 70), intr-o partida dominata de gruparea oaspete. Dan Petrescu a inceput partida de pe „Central’ny Stadion” din Kazan cu ambii romani titulari, Dacian Varga si Gigel Bucur, plus ivorianul Lacina Traore, ultimul fiind folosit 75 de minute.

A fost o revansa pentru Dan Petrescu si echipa lui, asta dupa ce, pe 13 martie 2001, in prima runda a sezonului, Kuban pierdea pe teren propriu in fata gruparii din Kazan cu acelasi scor, 0-2. Paradoxal, victoria Kubanului a venit intr-o perioada in care Dan Petrescu nu mai gasea drumul catre victorie, asta in vreme ce Rubin Kazan avea trei victorii consecutive (3-0 cu Dinamo Moscova, 3-1 cu FC Rostov si 2-0 cu Volga). De altfel, Rubin avea pana la esecul cu formatia din Krasnodar 10 partida fara infrangere.

Kuban Krasnodar ocupa pozitia a 6-a, cu 24 de puncte, la 10 distanta de liderul TSKA Moscova, care are si un meci mai putin disputat. Campionatul in Rusia se va intrerupe timp de o luna, urmatoarea etapa urmand a se disputa pe 23 iulie, Kuban infruntand pe teren propriu echipa Tom Tomsk.

Vezi golurile marcate de Zelao si Bucur pe terenul echipei Rubin Kazan



[youtube]MN4teJuliPg[/youtube]

[youtube]EZWHZbhsJ2I[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger