AcasăSPORTVictoria Simonei, revansa fata de antrenor!

Victoria Simonei, revansa fata de antrenor!

Halep, regina de la Madrid

La finalul partidei de la Madrid, un turneu castigat pentru al doilea an consecutiv, campioana noastra a tinut sa adreseze cateva cuvinte echipei sale si l-a strigat pe antrenorul sau, Darren Cahill, dupa ce nu a reusit sa-l gaseasca cu privirea: ”Darren, unde esti? Multumesc pentru ca ai trecut peste ceea ce s-a intamplat la Miami si ai fost alaturi de mine in aceasta saptamana”.

Halep regina de la Madrid

Mesajul vine dupa ce Simona a marturisit ca Darren Cahill nu a mai vrut sa lucreze cu ea, dupa turneul de la Miami. Dupa Miami, el a incetat sa lucreze cu mine, pentru ca era suparat. Nu pentru ca am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea, a simtit ca am renuntat.(…)Sunt mandra ca am reusit sa schimb totul in scurt timp.(…)Il admir si il respect pe Darren. Ii multumesc pentru decizia luata dupa Miami, a fost un soc pentru mine si nu m-am gandit decat ca trebuie sa schimb lucrurile”. In urma victoriei in trei seturi contra Kristinei Mladenovici, Simona Halep va incasa un cec in valoare de 1.043.680 de euro si 1.000 de puncte in clasamentul WTA.

Nu mai are loc lumea de “Nasty”

Prezenta lui Ilie Nastase a inflamat spiritele

Prezenta lui Ilie Nastase la Madrid l-a iritat vizibil pe Steve Simon, presedintele WTA, care i-a reprosat lui Ion Tiriac, patronul turneului, ca i-a oferit lui Nastase un rol oficial. „Singurul moment care a umbrit ziua a fost invitatia catre domnul Nastase de a participa la ceremonia de decernare a trofeului. Dumnealui este in prezent suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul sau, iar noi i-am revocat toate drepturile pana in momentul in care ancheta va fi finalizata. A fost un gest iresponsabil si inacceptabil din partea Madrid Open de a-i oferi domnului Nastase un rol oficial”, a reactionat Simon, desi, in discursul de la finalul meciului, Simona le-a multumit public “seniorilor” tenisului romanesc.

author avatar
Bogdan Borcea
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger