AcasăSPORTVictoria lui Froch, cota de 26 la 1!

Victoria lui Froch, cota de 26 la 1!

Dreapta lui Froch a fost nimicitoare in meciul cu Bute

Casele de pariuri din intreaga lume nu i-au dat nicio sansa englezului inaintea marii confruntari cu Lucian Bute, Froch fiind cotat cel putin dublu fata de roman.

Dreapta lui Froch a fost nimicitoare in meciul cu Bute

Victoria lui Carl Froch prin KO in fata lui Lucian Bute a lovit puternic casele de pariuri din intreaga lume. Fanaticii suporteri ai englezului au mizat masiv pe victoria favoritului, care avea niste cote astronomice. O victorie la puncte a englezului era platita cu 2,88 la 1, in timp ce pentru un KO pariorii au incasat de 12 ori banii pariati. Lovitura de gratie a fost, insa, un succes al lui Carl Froch intre reprizele 4 si 6 (ceea ce s-a si intamplat), cota pentru pariul mitat fiind de 26 la 1.

Asta inseamna ca persoana care a pariat 100 de lire sterline pentru un KO al britanicului in acest interval s-a ales cu un premiu de 2.600 de lire sterline. La finalul luptei, Carl Froch a avut ceva de reprosat caselor de pariuri, englezul fiind deranjat de previziunile facute de specialisti, care l-au creditat pe adversarul sau drept marele favorit. „Am avut parte de foarte mult negativism din partea presei, dupa esecul cu Andre Ward, din finala Super Six. Nici casele de pariuri nu m-au vazut favorit. Sunt asadar niste oameni in Nottingham care au cistigat bani frumosi in seara asta!”, a spus Froch, imediat dupa victoria in fata lui Bute.

author avatar
Sebastian Stan
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger