AcasăSPORTVictoria lui Bute, remarcata de site-urile internationale

Victoria lui Bute, remarcata de site-urile internationale

Succesul obtinut de Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, impotriva lui Jean Paul Mendy, nu a trecut neobservat.

Bleacherreport.com: “Bute l-a facut knock-out pe Jean Paul Mendy cu o lovitura brutala de stanga”.

Fightnews.com: “Bute l-a distrus pe Mendy. Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a obtinut o victorie spectaculoasa, printr-un knock-out in repriza a patra, impotriva challengerului Jean Paul Mendy care era neinvins”.

660news.com: “Bute din Montreal le-a oferit fanilor din tara natala, Romania, ceea ce si-au dorit – o victorie rapida obtinuta impotriva francezului Jean Paul Mendy. Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, l-a dominat pe sportivul din Franta in primele trei runde, inainte de a-l trimite la podea, in repriza a patra, cu un croseu de stanga”.

Boxingnews24.com: “Bute si-a facut treaba pentru marele meci din noiembrie cu Pavlik. Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, l-a distrus pe challenger-ul Jean Paul Mendy, din Franta, cu un knock-out in repriza a patra, intr-un meci disputat in Romania. Acum este de asteptat ca Bute sa evolueze impotriva lui Kelly Pavlik, intr-un meci care va avea loc in luna noiembrie si va produce castiguri uriase pentru toti cei implicati”.

Sportsnet.ca: “Lucian Bute, din Montreal, l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy, prin knock-out in repriza a patra pentru a-si pastra centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF”.

Sports.yahoo.com: “Lucian Bute, din Canada, si-a pastrat, sambata, centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a patra, pe francezul Jean Paul Mendy intr-un meci disputat la Romexpo. Bute, nascut in Romania, a reusit un jab de stanga cu care l-a trimis pe Mendy la podea pe finalul reprizei a patra”.

author avatar
Cristi Ionita
726 afisari

2 COMENTARII

  1. Locuiesc in Canada si m-am bucurat de victoria lui Bute. Si canadienii s-au bucurat foarte tare, a fost sarbatoare si nu ma refer numai la romanii de aici.Pacat ca televiziunile din Romania au bagat si putzina politica. Probabil sa ne strice putzin sarbatoarea. Oare de ce nu pot romanii sa se bucure si atat? Cred ca Romania ar trebui sa profite de oameni ca Bute, nu de alta dar in afara Romania inseamna Bute, Nadia si … cam atat.Si, sa stitzi ca pe straini nu-i intereseaza rufele nespalate din Romania si ar trebui sa le tzina mai dosite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger