AcasăSPORTVictor Piturca trage un semnal de alarma: Marica, Torje, TREZITI-VA!

Victor Piturca trage un semnal de alarma: Marica, Torje, TREZITI-VA!

Dupa ce au ratat calificari pe banda rulanta, Marica si Piturca sunt obligati sa ne duca la Euro 2016

Selectionerul echipei nationale ii avertizeaza pe doi dintre titularii Romaniei sa isi rezolve mai repede problemele, in caz contrar ei riscand sa nu fie convocati la lot pentru meciurile din toamna, cu Turcia si Ungaria.

Piturca nu vrea sa-i intoarca spatele lui Marica in mijlocul preliminariilor

In vederea celor doua partide din preliminariile Cupei Mondiale, Victor Piturca nu stie daca se poate baza pe Ciprian Marica si Gabriel Torje, doi dintrei cei mai importanti jucatori de la echipa nationala. Primul este in continuare fara angajament, in timp ce ex-dinamovistul a fost anuntat de conducerea clubului Udinese ca nu intra in planurile antrenorului Francesco Guidolin. „Din pacate, avem probleme. Marica, un jucator extrem de important la nationala, nu are echipa, iar Torje nu a fost inclus de Udinese in lotul pentru cupele europene, deci probabil ca italienii vor sa-l imprumute. Apoi, vad ca Daniel Niculae iar nu are echipa si el este un alt fotbalist in care imi pun sperante”, este semnalul tras de Victor Piturca.

Pe de alta parte, selectionerul isi pune sperantele in Constantin Nica, noul fundas dreapta al formatiei Atalanta, cumparat de la Dinamo cu 1,6 milioane euro: „Ma bucur ca Nica a ajuns la Atalanta, m-am interesat de el si cei de acolo sunt foarte multumiti de baiat. Daca se va impune si va juca, va deveni important si la nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger