AcasăSPORTVictor Piturca, speriat de meciul cu Andorra

Victor Piturca, speriat de meciul cu Andorra

(foto: antena3.ro)

Victor Piturca, selectionerul nationalei Romaniei de fotbal, a anuntat ca o victorie cu 1 – 0 ar fi buna, insa ia in calcul si esecul impotriva Andorrei.

(foto: antena3.ro)

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a vorbit despre meciul cu Andorra, care va avea loc marti, anuntand ca in fotbal este posibil orice, chiar si o infrangere in fata echipei aflate pe locul 199 in clasamentul FIFA.

Cu toate acestea, a adaugat Victor Piturca, o victorie, chiar si cu 1 -0, este importanta in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014, care va avea loc in Brazilia.

„Sper ca la meciul cu Andorra sa facem spectacol, dar pe mine ma intereseaza rezultatul. 1-0 ar fi foarte bun! Eu stiu ce inseamna fotbalul si le-am spus baietilor ca putem sa pierdem daca nu vom fi conectati la joc. Daca vom juca ofensiv? O vom face ca intotdeauna, mereu ne-am propus sa jucam ofensiv. O echipa precum Andorra se apara in afara cadrului legal si putem avea probleme cu ei”, a declarat Victor Piturca, conform realitatea.net.

Selectionerul echipei Romaniei la fotbal a adaugat ca si echipele puternice au avut probleme in fata celor din Andorra, dand exemplul Ungariei care, „foarte greu”, a inscris cinci goluri.

„Andorra nu este o echipa, cum credeti voi, foarte slaba. Ungurii le-au dat cinci, dar foarte greu, cu mult noroc”, a mai spus Victor Piturca.

author avatar
Ionut Zgimbau
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger