AcasăSPORTVictor Piturca semneaza miercuri cu FRF!

Victor Piturca semneaza miercuri cu FRF!

FRF a anuntat ca discutiile intre presedintele Mircea Sandu si antrenorul Victor Piturca, in vederea preluarii echipei nationale a Romaniei, vor fi finalizate miercuri.

Mircea Sandu a avut o discutie de aproximativ o ora si jumatate cu Victor Piturca, vizand „oferta facuta acestuia din urma de a prelua functia de selectioner al echipei nationale a Romaniei pentru un mandat de patru ani si cinci luni, incepand de la 1 iulie 2011 pana la 30 noiembrie 2015″. „Aceasta din urma data este legata de incheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piturca fiind acela de a califica echipa reprezentativa la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi gazduit de Franta. In cadrul discutiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzand componenta staff-ului tehnic al echipei nationale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc.

Discutiile dintre domnii Mircea Sandu si Victor Piturca vor fi finalizate maine, 15 iunie, prevazandu-se organizarea unei conferinte de presa, la Casa Fotbalului, in jurul orei 13.00″, a anuntat FRF.

Victor Piturca a sosit, marti, la pranz, la Casa Fotbalului, pentru a discuta cu presedintele FRF, Mircea Sandu, despre preluarea reprezentativei de fotbal a Romaniei. Luni, presedintele FRF, Mircea Sandu, declarase ca, in urma refuzului lui Gheorghe Hagi, Federatia va incepe negocierile cu Victor Piturca pentru preluarea postului de selectioner.

Victor Piturca spune ca oferta il incanta: „Am avut o discuţie cu preşedintele şi în general lucrurile sunt în regulă. Miercri dimineaţă vom mai avea o nouă întâlnire ca să finalizăm discuţiile de astăzi. În principiu am acceptat. Nu a fost grea această decizie, pentru că mi-am dorit să revin la echipa naţională”, a declarat Piţurcă la ieşirea de la Casa Fotbalului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger