AcasăSPORTVictor Piturca se plange din cauza absentelor

Victor Piturca se plange din cauza absentelor

Cu o zi inainte de meciul cu Franta din preliminariile Euro 2012, Victor Piturca, selectionerul Romaniei, se plange de absentele din lotul echipei noastre.

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a anuntat ca Ovidiu Petre si Galamaz vor rata meciul cu Franta de maine seara, din preliminariile Euro 2012, din cauza unor probleme medicale.

Piturca a afirmat ca Ovidiu Petre a incercat sa se antreneze normal astazi, dar nu a reusit.

Selectionerul a recunoscut ca Nicolita, Sapunaru si Bourceanu se vor afla printre titulari maine seara, iar Marica are si el sanse mari sa joace, desi a acuzat in ultimele zile probleme medicale.

Piturca a mai spus ca Romania isi propune sa atace in fiecare meci, dar trebuie sa si poata ataca. In legatura cu Franta, adversarul de maine seara, tehnicianul a precizat selectionata „Cocosului galic” este in formare, pare mai slaba decat echipa cu care ne-am luptat la Euro 2008, dar care are jucatori extrem de periculosi de la mijloc in sus.

Piturca nu a ezitat sa se planga si de conditiile de joc, tehnicianul recunoscand ca din gazonul de pe National Arena sar smocuri.

RomaniaFranta se joaca maine seara, de la ora 21.30, pe National Arena, din Bucuresti, si va fi transmis in direct de TVR 1 si Dolce Sport 1.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger