AcasăSPORTVictor Piturca: "Ne batem cu Ungaria pentru locul doi"

Victor Piturca: „Ne batem cu Ungaria pentru locul doi”

Selectionerul Victor Piturca a anuntat astazi, la reunirea lotului, ca pariaza totul pe meciul cu Ungaria de vineri, de la Budapesta, lasand la mana hazardului infruntarea cu Olanda de marti, 26 martie.

Piturca sustine ca meciul cu Ungaria este extrem de important pentru locul 2 in grupa, in conditiile in care Olanda are punctaj maxim si este mare favorita.

„Meciul cu Ungaria este cel mai important pentru ca este primul si pentru ca suntem in lupta directa pentru locul 2” a declarat Victor Piturca.

Selectionerul spune, insa, ca Ungaria este favorita si ii remarca din lotul antrenat de Sandor Egervari pe Balasz Dzsudzsuak, vedeta lui Dinamo Moscova, Imre Szabics, golgeterul lui Sturm Graz, sau Tamas Hajnal, de la VFB Stuttgart.

Piturca anunta ca cei noua jucatori selectionati de la Steaua au acuzat o stare de oboseala, dar spune ca „vom lucra in aceste zile la forma fizica a jucatorilor, pentru ca acestia sa fie in cea mai buna forma vineri seara”.

Antrenorul l-a laudat pe Claudiu Keseur, precizand ca „ce alte motive pentru convocare mai vreti? A marcat 17 goluri in acest sezon, nu este un motiv suficient? Nu poti sa marchezi atatea goluri daca nu esti fotbalist”.

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger