AcasăSPORTVictor Piturca, dupa 0-4 cu Olanda: "Echipa este in crestere"

Victor Piturca, dupa 0-4 cu Olanda: „Echipa este in crestere”

Selectionerul Victor Piturca a avut prima iesire publica, dupa dubla dezamagitoare cu Ungaria (2-2) si Olanda (0-4), iar explicatiile date sunt destul de ciudate.

Desi Romania a jucat slab in ambele partide, iar Piturca a facut numeroase schimbari de la un meci la altul, ceea ce inseamna neincredere, selectionerul pune rezultatele slabe pe seama ghinionului.

Ba chiar are tupeul sa sustina ca „echipa este in crestere, au fost doar doua jocuri nereusite in Ungaria si Olanda”.

Piturca se spala pe maini in cazul jucatorilor despre care se spune ca au baut de au stins in noaptea de dupa meciul cu Olanda, precizand ca „pe mine intereseaza cum reactioneaza jucatorii in teren, in timpul lor liber e treaba lor ce fac. Nu am cunostinta ca s-ar fi petrecut ceva dupa meci. Gabi Tamaa a plecat dimineata spre Anglia. Dupa ce s-a terminat actiunea, jucatorii erau liberi”.

In legatura cu scandalul cu Adrian Mutu, selectionerul spune ca „Mutu a avut o atitudine neprofesionista. Nu trebuie sa dau explicatii nimanui pentru ca el nu joaca titular si asta trebuie sa inteleaga si el”.

Nu in ultimul rand, Piturca l-a atacat pe Dumitru Dragomir despre care sustine ca „Dragomir arunca minciuni pe piata pentru a intoxica lumea. Eu nu am un salariu mare, raportat la cati bani am adus in Federatie, el cred ca are un salariu mare”.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger