AcasăSPORTVictor Piturca are trei saptamani la dispozitie sa rezolve gaurile din defensiva:...

Victor Piturca are trei saptamani la dispozitie sa rezolve gaurile din defensiva: Cineva care sa ma apere!

DEPASIT. Slovenul Cesar deschide scorul la Ljublijana, dupa ce Papp pierde duelul aerian

Exact ca in pelicula „Someone to Watch Over Me„, in regia lui Ridley Scott, si selectionerul reprezentativei de fotbal a Romaniei cauta pe cineva capabil sa-i betoneze sistemul de aparare. La Ljublijana, defensiva noastra a capotat lamentabil, primind patru goluri, iar pana la startul preliminariilor mai sunt doar trei saptamani.

DEPASIT. Slovenul Cesar deschide scorul la Ljublijana, dupa ce Papp pierde duelul aerian

Lobont, Papp, Chiriches, Gaman si Rat, dar si rezervele Tamas si Luchin au parut niste jaloane la Ljublijana, in meciul test pierdut miercuri seara de tricolori cu 3-4.  Defensiva lui Victor Piturca a fost visatoare, in timp ce compartimentul ofensiv a parut ca a iesit din pasa proasta. “Acest ultim test l-am pierdut categoric. S-au comis greseli impardonabile, de plasament. Daca vrem sa ne calificam la Mondiale, trebuie sa batem in Estonia. Nu mi-a placut nimeni in mod special”, a declarat Piturca, vizibil iritat de faptul ca trebuie sa schimbe ceva in urmatoarele trei saptamani.

MACINAT. Victor Piturca inceara sa gaseasca formula castigatoare

Daca pana acum, ne mandream cu apararea nationalei, noua dispunere din defensiva pare mai vulnerabila ca niciodata. Pentru postul de portar, Piturca trebuie sa aleaga dintre rezerva de la Steaua, Tatarusanu, rezerva de la Mancheter City, Pantilimon, Lobont – anuntat titular de Zeman la AS Roma – sau titularul de la Astra, Silviu Lung jr. Cuplurile Chiriches – Gaman sau Chiriches – Tamas au fost facute sah-mat de atacul sloven, in timp ce pe banda dreapta, Papp, a fost prezent doar cand a inscris. Singurul remarcat de Piturca dupa confruntarea de miercuri a fost atacantul Petrolului, Gicu Grozav, care a reusit al doilea gol in trei meciuri la echipa nationala.

 

author avatar
Sebastian Stan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger