AcasăSPORTVictor Piturca: "Am emotii inainte de meciul cu Ungaria"

Victor Piturca: „Am emotii inainte de meciul cu Ungaria”

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a anuntat ca are mari emotii inainte de meciul cu Ungaria, din preliminariile Campionatului European, desi „tricolorii” au debutat cu o victorie importanta, 1-0 cu Grecia, in deplasare.

Selectionerul Romaniei este de parere ca echipa noastra este peste cea a Ungariei, la momentul actual, dar sustine ca nu stie la ce sa se astepte de la Pal Dardai, noul antrenor al Ungariei.

„Exista un oarecare suspans pentru ca noul lor antrenor, Dardai, nu a mai antrenat pana acum si nu stiu filozofia lui. Exista un disconfort din acest punct de vedere”, a declarat Victor Piturca, la conferinta de presa de dinaintea reunirii lotului echipei Romaniei.

In plus, Piturca se teme ca Romania ar putea plati scump eventuale derapaje ale fanilor care au o adversitate sporita fata de formatia maghiara.

„Sper ca apelul facut de noi sa aiba ecou si Romania sa abordeze jocurile urmatoare cu suporteri in tribuna. Este foarte importanta ca la meciurile de pe teren propriu sa fim sustinuti de stadioane pline”, a spus Victor Piturca.

Romania da piept cu Ungaria pe 11 octombrie, la Bucuresti, si cu Finlanda pe 14 octombrie, la Helsinki, iar selectionerul Victor Piturca mizeaza pe urmatorii fotbalisti:

portari – Costel Pantilimon, Ciprian Tatarusanu, Silviu Lung jr.

fundasi – Vlad Chiriches, Dorin Goian, Florin Gardos, Dragos Grigore, Cosmin Moti, Razvan Rat, Srdjan Luchin, Iasmin Latovlevici

mijlocasi – Ovidiu Hoban, Mihai Pintilii, Gabriel Torje, Alexandru Maxim, Andrei Prepelita, Cristian Tanase, Alexandru Chipciu, Gabriel Enache, Lucian Sanmartean

atacanti – Bogdan Stancu, Ciprian Marica, Raul Rusescu, Claudiu Keseru

author avatar
Cristi Ionita
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger