AcasăSPORTVictor Piturca a gasit vinovatul pentru regresul Romaniei in fotbal

Victor Piturca a gasit vinovatul pentru regresul Romaniei in fotbal

(foto: infoo.ro)

Victor Piturca, antrenorul nationalei de fotbal, a anuntat ca nu el este vinovat de faptul ca Romania e pe locul 57 la fotbal, ci predecesorul sau, Razvan Lucescu.

(foto: infoo.ro)

Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a comentat pe tema locului ocupat de fotbalul romanesc in lume, respectiv locul 57 in clasamentul FIFA, anuntand ca nu el este vinovat de decadere ci cel dinaintea sa, Razvan Lucescu.

„In acest clasament suntem din cauza rezultatelor din urma cu doi ani de zile, nu eram eu la nationala atunci. Am pierdut doua jocuri in mandatul meu, cu Belgia si Slovenia”, a declarat Victor Piturca, informeaza sport.ro.

Acesta a tinut sa ii asigure pe fanii nationalei ca Romania va urca in clasamentul FIFA dupa startul preliminariilor pentru campionatul Mondial din Brazilia, din 2014.

„Peste ceva timp vom fi din nou sus, vom vedea. Se vor lua in calcul rezultatele obtinute in ultima perioada si vom urca, n-are cum sa nu se intample asa”, a mai declarat Victor Piturca.

Selectionata de fotbal a Romaniei a decolat, joi, spre Estonia, loc unde va avea loc primul meci din cadrul preliminariilor de la Cupa Mondiala din 2014, care se va desfasura in Brazilia.

Meciul nationalei de fotbal va incepe la ora 21.00, urmand a fi transmis de TVR 1 si TVR HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger