AcasăSPORTVictor Piturca a gasit scuza pentru esecul cu Olanda: "Avem cel mai...

Victor Piturca a gasit scuza pentru esecul cu Olanda: „Avem cel mai prost campionat din istorie!”

SELECTIONER Piturca este la al treilea mandat la nationala

La mai bine de o saptamana de la meciurile de trista amintire cu Ungaria si Olanda, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, selectionerul Victor Piturca a inceput sa dea explicatii pentru evolutiile extrem de slabe ale „tricolorilor”.

Piturca pune jocul slab din Ungaria si esecul usturator din Olanda in special pe nivelul slab valoric la care au ajuns echipele din Liga I.

Ba chiar selectionerul sustine ca „avem cel mai slab campionat din istorie, cu echipe care au disparut de pe harta fotbalului si altele care isi duc traiul de pe o zi pe alta”.

Piturca neaga ca ar fi avut un conflict violent cu Adrian Mutu si spune ca s-a gandit serios daca sa-l cheme pe acesta sau nu pentru meciurile cu Ungaria si Olanda.

„Initial nu am vrut sa-l selectionez pe Mutu. Credeam ca nu este pregatit din punct de vedere fizic. Dar am vazut ca a jucat cu Marseille si m-am razgandit. I-am facut un program special si a jucat cat am crezut eu ca poate sa joace. Nu se pune problema sa sara la bataie, il vedeti pe Mutu in stare de asa ceva? Dar nici nu trebuie sa stau eu sa-i dau explicatii de ce joaca sau nu joaca titular” a lamurit Victor Piturca scandalul avut cu internationalul roman.

In plus, Victor Piturca ii declara razboi deschis lui Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, despre care spune ca „face mult rau echipei nationale prin declaratiile sale”.

Selectionerul este multumit de nivelul la care a ajuns echipa nationala, este increzator in sansele de a prinde barajul pentru Mondialul din 2014 si spune ca obiectivul sau este clar „calificarea la Euro 2016”.

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger