AcasăSPORTVictor Piturca a anuntat lotul pentru Ungaria si Olanda

Victor Piturca a anuntat lotul pentru Ungaria si Olanda

Selectionerul Victor Piturca se va baza pe 24 de jucatori la meciurile de foc cu Ungaria si Olanda din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014, din Brazilia.

13 jucatori din campionatul intern si 11 stranieri alcatuiesc lotul lui Piturca, grosul fiind dat, evident, de Steaua, care are 9 jucatori la nationala.

Piturca mizeaza pe portarii Ciprian Tatarusanu, Costel Pantilimon si Silviu Lung jr, fundasii Gabriel Tamas, Srdjan Luchin, Vlad Chiriches, Dorin Goian, Dragos Grigore, Florin Gardos, Razvan Rat, Stefan Radu, mijlocasii Gabriel Torje, Adrian Popa, Alexandru Chipciu, Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Costin Lazar, Cristian Tanase, Alexandru Maxim si atacantii Bogdan Stancu, Adrian Mutu, Claudiu Keseru, Raul Rusescu si Gheorghe Grozav.

Romania va infrunta Ungaria pe 22 martie, la Budapesta, si Olanda pe 26 martie, la Amsterdam. In functie de numarul de puncte acumulate din aceasta dubla vedem sansele Romaniei de a prinde macar locul 2 in Grupa D. Momentan formatia noastra este pe locul 3, cu 9 puncte acumulate din 4 meciuri, la egalitate cu Ungaria, care ocupa locul 2. Olanda este lider cu patru victorii din patru meciuri jucate.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger