AcasăSPORTVictor Piturca a anuntat lista cu stranierii pentru dubla cu Ungaria si...

Victor Piturca a anuntat lista cu stranierii pentru dubla cu Ungaria si Finlanda

Nationala de fotbal a Romaniei va juca, la mijlocul lunii octombrie, cu Ungaria si Finlanda in doua meciuri extrem de importante pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

„Tricolorii” au nevoie de doua victorii pentru a-si asigura un 2015 linistitor, dar si pentru a confirma victoria din partida de debut, 1-0 cu Grecia, in deplasare.

Selectionerul Victor Piturca mizeaza pe 15 stranieri pentru dubla cu Ungaria si Finlanda, iar cum miza este atat de mare, tehnicianul nu si-a permis experimente urmand sa mizeze pe fotbalistii ultra-utilizati in ultimii ani.

Astfel, au primit telegrame portarii Costel Pantilimon si Ciprian Tatarusanu, fundasii Gabriel Tamas, Vlad Chiriches, Dorin Goian, Florin Gardos, Dragos Grigore, Cosmin Moti si Razvan Rat, mijlocasii Ovidiu Hoban, Mihai Pintilii, Gabriel Torje si Alexandru Maxim si atacantii Ciprian Marica si Bogdan Stancu.

Ungaria si Finlanda au, in mare masura, orgoliul ranit, chiar daca nordicii s-au impus, cu 3-1, in Insulele Feroe. Ungaria a debutat cu o infrangere in actuala campanie, 1-2 cu Irlanda de Nord, si si-a schimbat selectionerul, in timp ce finlandezii s-au chinuit nepermis de mult in Feroe si vor sa schimbe imaginea lasata in primul meci.

author avatar
Cristi Ionita
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger