AcasăSPORTVictor Hanescu: "Joc gratis pentru echipa de Cupa Davis"

Victor Hanescu: „Joc gratis pentru echipa de Cupa Davis”

Tenismanul roman Victor Hanescu a declarat, inainte de meciul cu Olanda, din Cupa Davis, ca va evolua gratis pentru echipa nationala.

S-a spus la un moment dat ca Hanescu refuza sa vina la echipa nationala pentru ca ar castiga bani mai multi din turnee, dar tenismanul a tinut sa lamureasca aceasta problema.

„Ma bucur ca am revenit alaturi de echipa de Cupa Davis. Imi face placere sa fiu aici. Multi m-au acuzat ca cer bani sa vin la echipa, dar eu le-am spus ca joc si pe gratis. Ca sa demonstrez acest lucru, am decis ca toti banii pe care ii voi incasa de pe urma meciului cu Olanda sa-i donez unui centru de copii si juniori. Sunt convins ca juniorii au nevoie de ei pentru ca si eu am trecut prin acele perioade” a spus Victor Hanescu.

In legatura cu meciul cu Olanda, care va avea loc pe 5-7 aprilie, la Brasov, Hanescu sustine ca „va fi o infruntare foarte dificila. Avem adversari de top 100 mondial, dar am venit aici sa castigam si abia astept sa inceapa meciurile”.

De altfel, desi olandezii sunt considerati favoriti, atmosfera din sanul echipei noastre este una foarte buna, parerea unanima fiind ca Romania are sanse importante la barajul pentru ramanerea-promovarea in Grupa Mondiala.

author avatar
Cristi Ionita
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger