AcasăSPORTUPDATE Victor Hanescu face Revelionul pe teren! Copil a pierdut in calificari...

UPDATE Victor Hanescu face Revelionul pe teren! Copil a pierdut in calificari la Ilhan

CALCULAT Hanescu a castigat 3,5 milioane dolari din turneele de tenis
UPDATE Marius Copil a cedat in primul tur al calificarilor pentru tabloul principal al turneului de la Doha, in fata celui mai bine clasat tenismen turc in clasamentul ATP, Marsel Ilhan.
Primul jucator roman care a jucat in deshiderea sezonului 2013 al circuitului ATP a fost Marius Copil (22 de ani). Tanarul clasat pe locul 160 ATP a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Marsel Ilhan (215 ATP), in trei seturi, 6-7 (3), 6-4, 3-6, dupa un meci extrem de disputat care a durat 2 ore si 12 minute. Romanului ii ramane sa se pregateasca pentru a lupta in calificarile de la Australian Open, care vor debuta pe 14 ianuarie.
Primul jucator roman din clasamentul ATP, Victor Hanescu, locul 64, va petrece pe arenele de tenis intrarea in 2013, in cadrul turneului din Qatar.
CALCULAT Hanescu a castigat 3,5 milioane dolari din turneele de tenis

Aflat in cei 25 de jucatori acceptati direct pe tabloul principal, Victor Hanescu nu se va desparti de terenul de tenis nici la trecerea dintre ani, participand la turneul de la Doha, cu premii in valoare de 1 milion de dolari. Chiar daca Rafael Nadal s-a retras din acesta competitie, Hanescu are adversari de temut, in frunte cu favoritul nr. 1, David Ferrer, dar si cu Gasquet, Youzhny, Kohlschreiber sau Feliciano Lopez.

Tragerea la sorti va avea loc maine, iar Hanescu va intra in competitie, luni, pe 31 decembrie. In afara lui Hanescu, la turneul din Qatar va participa si Marius Copil (160 ATP) care va intra astazi in febra calificarilor, in fata turcului Marsel Ilhan (215 ATP). Copil va fi primul jucator roman care va intra in „focuri”, in noul sezon si are sanse mari sa ajunga pe tabloul principal al celui mai tare turneu inaintea Australian Open, care va incepe pe 16.01.2013.
author avatar
Sebastian Stan
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger