AcasăSPORTVictor Hanescu a muscat zgura in 79 de minute

Victor Hanescu a muscat zgura in 79 de minute

Hanescu s-a facut de ras, din nou, la Bucuresti

Victor Hanescu a fost eliminat, pentru a patra oara la rand, din primul tur al turneului de tenis de la Bucuresti, dupa ce a fost invins de spaniolul Albert Ramos.

Hanescu s-a facut de ras, din nou, la Bucuresti

Cotat ca favorit in meciul cu Albert Ramos din primul tur al turneului de tenis de la Bucuresti, Victor Hanescu, cel mai bine clasat jucator roman, a dat-o in bara. Tenismenul nostru a fost de nerecunoscut, Ramos executandu-l, cu 6-4, 6-3, in 79 de minute. A fost al patrulea an la rand cand Hanescu iese din primul tur la Bucuresti. Marius Copil si Victor Crivoi si-au masurat fortele in 16-imi, iar primul s-a impus, cu un dublu 6-3. Alaturi de Copil, in optimi s-a calificat si Adrian Ungur, care l-a invins, cu 6-4, 6-1, pe cehul Lukas Rosol.

Murray si Nadal o pun de o razmerita

Andy Murray si Rafael Nadal, doi dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume, au in plan boicotarea inceputului de sezon de anul viitor. Cei doi tenismeni sunt nemultumiti de programul incarcat si au precizat ca sunt in discutii cu mai multi jucatori de top pentru o eventuala intrare in greva.

author avatar
Cristi Ionita
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger