AcasăSPORTVictor din clanul MacLeod

Victor din clanul MacLeod

Hanescu s-a impus en-fanfare la Szczecin

La aproape un an dupa ce numerosii contestatari ii cantau prohodul, tenismanul roman Victor Hanescu a revenit intre cei mai buni 60 de jucatori ai lumii, demonstrand ca poate fi asemanat cu Duncan MacLeod, celebrul personaj din seria de filme „Nemuritorul”.

Hanescu s-a impus en-fanfare la Szczecin

Hanescu a reusit sa lege intre ele castigarea a doua turnee challenger la rand (Banja Luka si Szczecin, performanta ce i-a oferit posibilitatea de a avea o ascensiune fulminanta in ierarhia ATP, acolo unde a ajuns pana pe locul 58, cea mai buna clasare din ultimii aproape doi ani pentru Victor.

Actorul Adrian Paul a facut celebru personajul "Duncan MacLeod"

Succesul din Polonia l-a facut pe Hanescu sa ajunga la 697 de puncte castigate in acest an, Victor ocupand locul 52 intr-o ierarhie ce ia in calcul numai rezultatele din 2012. Astfel, tenismanul nostru a adunat mai multe puncte decat nume grele ale circuitului precum Gael Monfils, David Nalbandian sau Lleyton Hewitt. Desi sustine ca ascensiunea din ultimele saptamani nu i se va urca la cap, Hanescu viseaza sa-si depaseasca cea mai buna clasare din istorie (locul 26 in iulie 2009). Culoarul din finalul actualului sezon ii este favorabil in conditiile in care Victor nu mai are puncte de aparat si orice victorie obtinuta in saptamanile urmatoare va veni ca un bonus.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger