AcasăSPORTVictor Becali il face KO pe Reghecampf: „Sa stea cu capul in...

Victor Becali il face KO pe Reghecampf: „Sa stea cu capul in toaleta!”

Conflictul intre familia Becali si antrenorul Stelei s-a reaprins pe final de an. Scos din sarite de afirmatiile pe care le-a facut Laurentiu Reghecampf, impresarul Victor Becali ii cere tehnicianului din Ghencea „sa-si bage capul in toaleta”, acolo unde ii este locul.

Desi recunoscut drept un personaj discret, care prefera diplomatia in schimbul atacurilor verbale, Victor Becali n-a mai suportat si l-a atacat direct pe Laurentiu Reghecampf, autorul unei veritabile declaratii de razboi, facuta zilele acestea. „Daca lui Reghecampf ii vine sa vomite, inseamna ca a mancat prea gras sau a baut prea mult.

In acest caz, ar trebui sa bage capul in toaleta si sa ramana acolo. Eu nici acum nu imi dau seama cum acest baiat mai are timp sa antreneze, cand el ar trebuie sa stea cu capul in toaleta”, a declarat Victor Becali pentru „Fanatik”, drept raspuns la ultimele afirmatii facute de Laurentiu Reghecampf.
Profitand de absenta finantatorului Gigi Becali, aflat inchis la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde ispaseste o pedeapsa privativa de libertate, antrenorul Stelei si managerul Mihai Stoica si-au permis sa-i atace pe verii latifundiarului, Ioan si Victor Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger