AcasăSPORTVictor Becali: "Chivu ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului!"

Victor Becali: „Chivu ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului!”

Procuratorul Victor Becali a declarat, duminica, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, ca fundasul Cristian Chivu va ramane la echipa Internazionale Milano pana la sfarsitul sezonului, atunci cand ii expira contractul.

„Chivu mai are sase luni de contract si va ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului. In vara vom vedea ce va fi. Nu am primit nicio oferta de prelungire a intelegerii pana acum. O echipa care doreste sa prelungeasca un contract vine cu o oferta cu un an inainte de expirarea intelegerii. Inter nu a facut-o. Nu pot sa spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo”, a spus Becali.

Victor Becali a vorbit despre atacantul Adrian Mutu si despre relatiile incordate pe care le are cu oficialii clubului AC Fiorentina: „Mutu este un jucator important pentru Cesena. Va marca multe goluri si isi va ajuta echipa sa se salveze de la retrogradare. Relatiile cu Fiorentina nu sunt cele mai bune, dar in fotbal niciodata sa nu spui niciodata. Daca un jucator este interesant pentru Fiorentina, Pantaleo Corvino ce va face? Nu ma va suna? In fotbal totul se poate schimba repede”.

Procuratorul a afirmat ca fundasul Stefan Radu va ramane la formatia Lazio Roma. „El va ramane cu siguranta la Lazio. Dar daca va veni o oferta interesanta pentru club putem analiza. Radu se simte foarte bine la Roma”.

Intrebat despre mijlocasul echipei Dinamo Bucuresti, Marius Alexe, Becali a raspuns: „El a fost accidentat, dar sper ca din acest an sa redevina un fotbalist interesant si sa fie o optiune pentru perioada de transferuri din vara”.

 

author avatar
Ciprian Purice
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger