AcasăSPORTVictima lui Gardos revine la antrenamente

Victima lui Gardos revine la antrenamente

Jucatorul Cosmin Bacila a reinceput antrenamentele alaturi de colegii sai de la Pandurii, la patru luni de la accidentarea suferita in partida cu Steaua.
Bacila a trecut printr-o perioada de recuperare efectuata la Roma, iar acum va incepe efectiv pregatirea pentru a putea reintra pe teren in aprilie, asa cum au prezis medicii italieni. „Mi-au zis sa nu ma grabesc, de-abia la sfarsitul lui martie voi fi apt suta la suta. Din aprilie sper sa intru chiar la joc! Ma bucur tare mult ca am revenit si ca mi s-a refacut musculatura, acum trebuie sa se sudeze bine si oasele. Mi-a fost foarte greu, trebuie sa treci prin asta ca sa realizezi cum e sa nu poti merge. Imi doresc sa revin cat mai repede si sa fiu sanatos! Mi-e dor de coechipieri si de fotbal! Sunt sigur ca voi reveni in forta si vom reusi sa ne clasam pe primele locuri”, a spus Bacila.

Gardos, iertat la Comisia de Recurs

Fotbalistul Pandurilor a suferit o accidentare grava, la 18 septembrie, la meciul cu Steaua, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1, dupa ce a fost faultat dur de Florin Gardos, in minutul 87. El a fost scos de pe teren cu ambulanta, jocul fiind intrerupt aproximativ sapte minute. Suspendat pentru zece etape de Comisia de Disciplina a LPF, Gardos a fost iertat la Recurs, cand a primit doar opt etape de suspendare.
Bacila a fost operat, la 20 septembrie, pentru fractura transversala de la oasele gambei stangi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger