AcasăSPORTVicecampioana, somata sa-si achite restantele. ASA, banii sau punctele!

Vicecampioana, somata sa-si achite restantele. ASA, banii sau punctele!

Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul ASA Targu Mures la plata restantelor financiare catre cinci jucatori. In caz contrar, vicecampioana Romaniei risca depunctarea in clasament!

Gruparea ardeleana va trebui sa achite drepturile financiare restante fostilor sai jucatori Janos Szekely, Claudiu Voiculet, Dorin Goga, Claudiu Bumba, dar si lui Ionut Balaur, fotbalist care se afla si acum in lotul condus de Vasile Miriuta.

In ceea ce priveste litigiul deschis de Ianis Zicu pentru recuperarea datoriilor de la ASA Targu Mures, membrii CNSL au luat act de renuntarea la judecata a fotbalistului. Reamintim ca ASA are conturile blocate de DNA, care investigheaza modul in care primaria din Targu Mures a sponsorizat echipa in ultimii ani. De asemenea, si clubul Astra Giurgiu a fost obligat de CNSL la plata drepturilor restante aferente perioadei 1 februarie 2015 – 30 iunie 2015 fostului jucator Hubert Wolakiewicz.

In alta ordine de idei, antrenorul Vasile Miriuta a prefatat meciul cu FC Voluntari, din runda urmatoare de campionat: „Va fi un joc foarte dificil. Stim cu totii ca in ultimele doua jocuri de pe teren propriu, cu Craiova si Poli, nu am reusit sa marcam, cu toate ca am avut foarte multe ocazii de a inscrie. Presiunea exista la fiecare meci, indiferent pe cine intalnim. Echipa joaca din ce in ce mai bine, dar am avut probleme si cu accidentatii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger