AcasăSPORTVica nu se multumeste cu vila de la Piti

Vica nu se multumeste cu vila de la Piti

Pretentiile lituaniencei au crescut de la masina de teren la cerere de paternitate. Judecatoria Sectorului 5 va analiza cazul la inceputul acestui an.

Oficial, Piturca are doi copii, Claudia si Alexandru

Pe 27 decembrie 2011, Victoria Blochina a depus la Judecatoria Sectorului 5 actele prin care solicita magistratilor sa-l oblige pe actualul selectioner al natonalei de fotbal a Romaniei sa recunoasca faptul ca este tatal micutului Edan Petru Blochin. Daca va nega ca este parintele baietelului in varsta de 4 ani, Victor Puturca poate fi supus unui test de paternitate, la cererea magistratilor.

Victoria Blochina este nascuta in Lituania

Apropiatii femeii afirma ca Vica Blochina (36 de ani) si-a convins, deja, prietenii sa depuna marturie in fata instantei despre relatia dintre ea si antrenorul echipei nationale.

Conduce Rover-ul selectionerului

Range Rover, marca de autoturism preferata de selectioner

Cu toate ca relatia lor s-a terminat de aproape un an, Vica inca mai este legata de Victor Piturca. Macar prin prisma faptului ca ii conduce celebrul Range Rover cu numarul de inmatriculare B 666 PIV. In plus, din cate se pare, selectionerul i-ar fi platit fostei amante vila pe care aceasta si-a ridicat-o in cartierul bucurestean Salaj.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.033 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger