AcasăRecomandariVica Blochina CONFIRMA: “M-a sunat Mutu!”

Vica Blochina CONFIRMA: “M-a sunat Mutu!”

Fosta amanta a lui Piturca, Vica Blochina, a aruncat bomba: Piti ii poarta ranchiuna lui Adrian Mutu pentru ca, in urma cu 12-13 ani „Briliantul” a incercat sa o “agate”. Lituanianca a recunoscut chiar ca ar fi fost sunata de Mutu la acea vreme.

In urma cu doua zile Adi admitea ca ruptura cu selectionerul s-ar putea sa aiba la baza o disputa din urma cu 12-13 ani. „Nu vreau sa intru in detalii. A fost un lucru marunt pentru mine”, a declarat “Briliantul”.

Lituanianca, fosta amanta a lui Piturca – alaturi de care are chiar si un baiat, Eden, in varsta de sase ani, a confirmat episodul care a dus la o separare definitiva intre atacantul de la Acaccio si Piti.

“Am fost la masa cu Piti. In ziua respectiva, au venit la Lido si Gigi Becali cu Adi. Dupa ce am plecat, m-a sunat Mutu. Nu a fost vina lui, pentru ca l-a pus Gigi. Eu i-am zis lui Piti, ce era sa fac? I-am explicat ca fost un gest urat, dar ca l-a pus Becali. Piti s-a suparat, l-a sunat pe Adi, s-au certat si s-au injurat rau. Desi ulterior s-au impacat, Piti i-a purtat ranchiuna si ii poarta si acum”, a povestit Vica Blochina, la Antena 2.

Lituanianca se judeca acum cu Victor Piturca pentru a-l determina sa-si recunoasca baiatul.

author avatar
Alina Costache
3.772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger