AcasăSPORTViata lui Giggs, scenariu de musical

Viata lui Giggs, scenariu de musical

In ultimele saptamani, galezul a devenit un soi de Casanova

Imogen Thomas, una dintre amantele fotbalistului, invitata sa joace teatru de revista. Aventurile mai mult sau mai putin sexuale ale galezului Ryan Giggs ar putea deveni subiect de musical. Spectacolul sde numeste “Offside” si va fi pus in scena de un producator celebru.

Imoghen Thomas este femeia de la care a plecat tot scandalul sexual in care este implicat Ryan Giggs

Ryan ar putea avea o mare surpriza din partea lui Imogen Thomas, vedeta de televiziune care i-a fost amanta. Aceasta a primit o oferta de a juca in “Offside”, un musical bazat pe aventurile lui Ryan. Piesa ar urma sa fie pusa in scena de David King, un producator care a lucrat si cu legendarul Michael Jackson. Altfel, starul lui Manchester United, casatorit de patru ani cu Stacey Cooke, a sarit din pat in pat si a ajuns pana la Natasha Giggs, cumnata sa.

In ultimele saptamani, galezul a devenit un soi de Casanova

Devastat, fratele mai mic al lui Ryan s-a despartit de Natasha si s-a mutat la cel mai bun prieten al sau, actorul de comedie Will Mellor. Incurajat de acesta, Rhodri a facut inconjurul televiziunilor pentru a afla cat ar obtine daca ar dezvalui detalii picante despre viata amoroasa a fratelui sau.

Conform The Sun, intr-o incercare disperata de a-i inchide acestuia gura, Ryan i-a oferit lui Rhodri 250.000 de lire sterline pentru a renunta la intentii. Suma este una frumusica, in conditiile in care Rhodri lucraza ca sofer pe microbuz, iar in timpul liber se ocupa de managementul unei echipe de fotbal de amatori.

 

 

 

 

Cat: Sport

author avatar
Cristi Ionita
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger