AcasăSPORTVezi rezumatul finalei Brazilia - Spania din cadrul Cupei Confederatiilor! (VIDEO)

Vezi rezumatul finalei Brazilia – Spania din cadrul Cupei Confederatiilor! (VIDEO)

Finala incendiara pe „Maracana”! Brazilia a castigat Cupa Confederatiilor la fotbal, dupa ce a invins Spania cu scorul de 3-0.

Brazilienii au punctat prin Fred (minutul 2 si 47) si Neymar (minutul 44). Meciul de duminica a fost doar o “introducere” a ceea ce va urma anul viitor, la Cupa Mondiala, competitie care va fi gazduita tot in Brazilia.

A fost o seara neagra pentru Spania, care a ratat un penalty si a terminat meciul doar in zece oameni, in minutul 68 Pique fiind eliminat. Ibericii au ratat sansa de a-si completa colectia incredibila de trofee obtinute in ultimii ani: titlul european (2008 si 2012) si cel mondial (2010).

Nationala Braziliei a jucat agresiv, acest lucru reusind sa ridice mari probleme echipei care a fost declarata campioana in anul 2010. Brazilia a surclasat o echipa a Spaniei care a avut cea mai slaba evolutie din ultima perioada.

Cel mai bun jucator al competitiei si al finalei a fost desemnat Neymar, proaspat transferat de FC Barcelona. Acesta a marcat un gol in minutul 44. Golgeterul competitiei a fost Fernando Torres, cu cinci reusite. Julio Cesar a fost desemnat cel mai bun portar, iar premiul pentru fair-play a revenit Spaniei.

Vezi mai jos rezumatul finalei Brazilia – Spania (3-0).

[youtube]FwBnjrb-Qqs#at=49[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
1.794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger