AcasăSPORTVezi programul meciurilor televizate din cadrul sferturilor de finala EURO 2012

Vezi programul meciurilor televizate din cadrul sferturilor de finala EURO 2012

Vezi programul meciurilor care, incepand de joi, se vor disputa in cadrul sferturilor de finala ale EURO 2012. Televizari si prefatare.

Joi, in direct la TVR 1 si Dolcesport 1, vor debuta meciurile din cadrul sferturilor de finala ale EURO 2012, in urma acestora urmand a se stabili echipele care vor ajunge in semifinala – vezi programul meciurilor .

Drumul echipelor pana in sferturi nu a fost usor, fiind nevoie sa se dispute, in total, 24 de partide, in timpul carora s-au inscris 61 de goluri.

Sferturile de finala vor debuta joi, cu meciul Cehia – Portugalia. Ronaldo, care a reusit sa inscrie doar doua goluri din cele 12 suturi pe poarta, va avea sansa sa-si imbunatateasca raportul suturilor in urma confruntarii cu Petr Cech, care a incasat nu mai putin de cinci goluri.

Vineri va avea loc un meci special. Germania, pe care EA Sports a anuntat-o drept invingatoare a EURO 2012, se va intalni cu Grecia, surpriza Campionatului European. Va fi o confruntare interesanta intre golgheterul competitiei, Mario Gomez, si apararea aproape ermetica a grecilor.

Week-endul ca gazdui doua meciuri de foc.

Sambata se vor intalni Franta, care s-a calificat cu emotii in „sferturi”dupa ce Ucrainei i s-a refuzat un gol valabil, si Spania, favorita la titlu, echipa care a marcat cele mai multe goluri in timpul meciurilor din grupe, primind in acelasi timp cele mai putine, un singur sut trimis de contracandidati invingandu-l pe Iker Casillas.

Duminica se va afla ultima semi-finalista. Anglia, calificata in urma golului inscris de Wayne Rooney, revenit pe banca dupa ce, in calificari a fost supendat doua meciuri fault dur, va da piept cu Italia, echipa care acuza la un moment dat ca Spania si Croatia au convenit sa remizeze, astfel incat ei sa fie eliminati.

Toate meciurile vor putea fi urmarite de microbisti, acestea fiind transmise, in direct, de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

Cehia – Portugalia: joi, 21:45 – TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD

Germania – Grecia: vineri, 21:45 – TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD

Spania – Franţa: sambata, 21:45 – TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD

Anglia – Italia: duminica, 21:45 – TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD

author avatar
Ionut Zgimbau
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger