AcasăSPORTVezi primele poze cu fetita lui Beckham

Vezi primele poze cu fetita lui Beckham

Beckham este fericit alaturi de fetita sa

Fotbalistul englez David Beckham a acceptat sa apara alaturi de fiica sa, Harper Seven, intr-o poza realizata de sotia sa, Victoria.

Beckham este fericit alaturi de fetita sa

La mai putin de o saptamana de la nastere, Harper Seven, fiica lui David si a Victoriei Beckham, a devenit deja foto-model. Fetita sotilor Beckham a fost publicata de Victoria pe pagina personala de Twitter. David apare foarte afectuos cu fetita lor, in timp ce o leagana. Fotografia il surprinde pe starul lui L.A. Galaxy in timp ce o atinge usor cu nasul pe fetita, care este invelita intr-o paturica si poarta pe cap o caciulita. Fotografia este insotita si de un scurt comentariu: „‘Daddy’s little girl!” (Fetita lui tata!).

Victoria e fericita: are in sfarsit o fetita

David i-a intors favoarea Victoriei, postand la randul lui pe Facebook o fotografie in care apare Victoria impreuna cu fetita lor. Imaginea de pe contul de Facebook al lui David Beckham este insotita de comentariul: „Am facut aceasta fotografie celor doua fete ale mele in timp ce dormeau…” David si Victoria Beckham au trei baieti: Brooklyn, Romeo si Cruz. David a confirmat de unde vine numele fetitei: Harper de la Harper Lee, scriitoarea preferata a Victoriei, si Seven de la cifra 7 (seven in engleza) numarul purtat de fotbalist pe tricou la Manchester United si nationala Angliei.

 

author avatar
Cristi Ionita
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger