AcasăSPORTVezi prima poza in exclusivitate cu nepotica lui Cornel Dinu

Vezi prima poza in exclusivitate cu nepotica lui Cornel Dinu

Daca echipa antrenata de Dario Bonetti nu-i mai produce nicio bucurie, Cornel Dinu primeste vesti bune din alta parte: la 64 de ani, „Mister” a devenit bunic!

Micuta Natalia Mihaela, in primele ore de viata

Ieri, nora Alexandra i-a adus pe lume, la clinica privata „Sfanta Maria” din Capitala,  prin cezariana, o fetita de nota 10. Nascuta chiar de Sfintii Mihail si Gavril, fetita va purta numele Natalia Mihaela si, din cate se pare, nasi ii vor fi Mihaela si Nicu Gheara, parintii spirituali ai familiei Alexandra si Cornelus Dinu.

Cornel Dinu abia asteapta sa-si tina nepoata in brate

„Ne-am dorit foarte mult o fetita, poate Cornel ceva mai mult decat mine. Desigur, daca era baietel, il iubeam la fel de mult. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut deloc o sarcina grea. Mi-a fost rau pana in luna a treia, dar nu in fiecare zi.

Alexandra, mandra de burtica ei

Daca atunci m-am plans un pic, ei bine, acum pot spune ca as indura si noua luni de rau numai sa-mi tin bebelusa in brate”, afirma tanara mamica (23 de ani) cu doua saptamani in urma. Natalia Mihaela s-a nascut la un an distanta de la drama care a zguduit familia Dinu. In decembrie 2011, Cornel Dinu si-a pierdut sotia, Silvia pierzand lupta dusa ani de zile cu diabetul.

Cornelus si Alexandra, fericitii parinti
author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger