AcasăSPORTVezi pe cine banuieste Gigi Becali ca s-a dat drept mama fratilor...

Vezi pe cine banuieste Gigi Becali ca s-a dat drept mama fratilor Costea

Gigi o tine intr-o continua caterinca

In anturajul stelistului se vorbeste ca finantatorul Universitatii Craiova s-ar fi dat drept mama fratilor Costea, folosind o excelenta tehnica de inducere in eroare.

Gigi o tine intr-o continua caterinca

Luni seara, la stirile sportive de la PRO TV, mama fratilor Florin si Mihai Costea a vorbit despre ultimele declaratii facute de Gigi Becali la adresa odraslelor sale. Mirela Costea l-a certat pe finantator, atragandu-i atentia ca nu copiii ei au sunat la Palat pentru a fi transferati de Steaua, ci invers: „Florin si Mihai n-au fost singurii jigniti, intreaga echipa e mai mereu jignita. Nu stiu ce sa zic, dar sa se puna si dansul macar o data in situatia de a fi parinte si sa vada cum altcineva iti catalogheaza baietii niste «mascarici». Eu, sincer, niciodata nu am fost de acord ca baietii mei sa ajunga la Steaua.Nici n-am putut dormi noaptea (n.n. – dupa partida de la Piatra Neamt), lui Florin ii tremura vocea cand am vorbit cu el. Mihai e mai puternic si nu pune chiar totul la suflet. Ca mama, nici nu-ti mai vine sa iesi din casa cand auzi toata ziua ca ii critica la televizor”.

Mama fratilor Costea, prin telefon la PRO TV

Se spune ca, informat despre cele intamplate la PRO TV, Gigi Becali a cerut inregistrarea pentru a „vedea” cu urechile sale ce si cum. Miliardarului din Pipera i-ar fi fost suficiente cateva secunde pentru a se convinge – data fiind tonalitatea vocii – ca Mirela Costea de la PRO TV era, de fapt, Adrian Mititelu, cu un carlig de rufe prins de nas. Asa ceva!!!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger