AcasăSPORTVezi motivul incredibil pentru care Phelps si-ar putea pierde medaliile castigate la...

Vezi motivul incredibil pentru care Phelps si-ar putea pierde medaliile castigate la Londra

Intrat in istorie drept sportivul cu cele mai multe medalii obtinute la Jocurile Olimpice, inotatorul american Michael Phelps se afla in pericolul de a renunta la trofeele cucerite la Londra.

PALMARES Phelps a castigat sase medalii la Londra

Michael Phelps a castigat patru medalii de aur si doua de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, disputate in perioada 27 iulie – 12 august, insa exista suspiciunea ca americanul ar fi incalcat una dintre regulilele elementare ale Comitetului International Olimpic. Articolul 40 al regulamentului CIO spune ca sportivii care participa la J.O. de la Londra nu au voie sa apara in campanii publicitare in perioada 18 iulie – 16 august, insa mai multe poze cu Phelps facand reclama la diferite produse Louis Vuitton au invadat internetul inca de pe 13 august.

IMAGINE Intr-una dintre pozele compromitatoare, inotatorul apare doar in slip

Conducerea CIO a pornit o ancheta pe aceasta tema si, in cazul in care se confirma ca Phelps a incalcat regulamentul, americanul va fi descalificat din toate probele la care a luat startul la Londra.

RECLAMA Americanul si-a tras sponsor pe masura succesului sau

Phelps se apara precizand ca imaginile cu el facand reclama la produsele Louis Vuitton urmau sa apara pe internet dupa data de 16 august si ca au fost postate mai devreme doar de anumite persoane care si-ar fi propus sa-l compromita.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger