AcasăSPORTVezi motivul incredibil pentru care camerunezul Song are sanse minime sa joace...

Vezi motivul incredibil pentru care camerunezul Song are sanse minime sa joace alaturi de Messi

INEDIT Song joaca cu numarul 17 pe tricou pentru ca a fost al 17-lea copil al tatalui sau

FC Barcelona este aproape sa faca al doilea mare transfer al verii, dupa achizitionarea lui Jordi Alba, insa afacerea Alex Song – jucator aflat sub contract cu Arsenal Londra – a intrat in impas dupa ce africanul a solicitat sa poarte neaparat tricoul cu numarul 17, care ii apartine atacantului Pedro.

INEDIT Song joaca cu numarul 17 pe tricou pentru ca a fost al 17-lea copil al tatalui sau

Din 2005, de cand a devenit senior cu acte in regula la Arsenal, Alex Song joaca numai cu numarul 17 pe tricou. Fotbalistul a fost al 17-lea copil facut de tatal sau, Song senior avand, in total, 28 de copii facuti cu sase femei diferite. Oficialii Barcelonei se afla de luni la Londra, pentru a negocia transferul camerunezului, si au ajuns la un acord cu conducerea „tunarilor”, care sunt gata sa renunte la Song pentru 12 milioane de euro, insa fotbalistul insista ca vicecampioana Spaniei sa-i ofere posibilitatea de a evolua tot cu numarul 17. Situatia este una delicata in conditiile in care respectivul echipament este rezervat lui Pedro Rodriguez, unul dintre jucatorii de baza pe „Camp Nou”.

In cazul in care nu reusesc sa rezolve acest aspect, catalanii sunt gata sa renunte la serviciile lui Song, acesta urmand a fi inlocuit in planurile lui Tito Vilanova, cel mai probabil, de Bruno Soriano, de la Villarreal, sau de Oriol Romeu, de la Chelsea Londra, fost component al Barcelonei B.

author avatar
Cristi Ionita
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger