AcasăSPORTRomania-Franta, la CM Brazilia. Vezi meciul de hanbdal LIVE VIDEO ONLINE

Romania-Franta, la CM Brazilia. Vezi meciul de hanbdal LIVE VIDEO ONLINE

Vezi LIVE VIDEO meciul de hanbal feminin dintre  Romania si Franta, din cadrul campionatului mondial din Brazilia.

In functie de rezultatul din aceasta seara selectionata Romaniei sau cea a Frantei va ocup locul 2 sau 3 in grupa. Grea Echipa care va castiga in această seara, daca va trece de „optimi” va intalni Rusia, iar echipa de pe locul 3 va juca cu Croatia, Suedia sau Danemarca, in meciul urmator, iar apoi, daca se va califica, va da peste Norvegia.

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Sao Paulo, de reprezentativa Braziliei, scor 33-28 (14-11), in cea de-a patra partida din grupa C a Campionatului Mondial.

Dupa patru etape (inainte de meciul din aceasta seara), clasamentul grupei C este urmatorul: 1. Brazilia 8 puncte, 2. Franta 6, 3. Romania 5, 4. Japonia (3), 5. Tunisia (2) si 6. Cuba (0).

In cele patru meciuri jucate pana in prezent, in grupa C a CM din Brazilia, nationala Romaniei a inregistrat urmatoarele rezultate: 30-28 cu Tunisia, 33-27 cu Cuba, 28-28 cu Japonia si 28-33 cu Brazilia. Tricolorele mai au de disputat un singur meci, vineri, cu Franta, de la ora 21.15.

Primele patru clasate din fiecare grupa se vor califica in optimile de finala (meciurile fiind programate in 11-12 decembrie), faza eliminatorie, la fel ca sferturile de finala (14 decembrie), semifinalele (16 decembrie), urmate de finale (18 decembrie). Echipa Romaniei nu se va muta din Sao Paolo, daca se va califica in fiecare faza superioara a competitiei.

author avatar
Ciprian Purice
1.548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger